تحقیق اطلاعات حسابداری

تحقیق اطلاعات حسابداری


بخشی از مقدمه:
نقش اطلاعات در زمینه تصمیم گیری های اقتصادی، آن چنان روشن و بدیهی است که می توان گفت در دنیای امروز، شروع و ادامه هرگونه فعالیت اقتصادی، بدون داشتن اطلاعات کافی و جامع در مورد موضوع مورد نظر، غیر ممکن است و کسانی در عصر حاضر هستند، که به اطلاعات بیشتری دسترسی داشته باشند.
اطلاعات در صورتی سود مند است که منجر به تغییر در باورها و کنش های سرمایه گزاران شود و علاوه بر آن بتوان درجه سودمندی اطلاعات را به اساس میزان تغییرات در قیمت ها پس از انتشار اطلاعات ،اندازه گیری نمود (تهران و همکاران ،1385)
از دیدگاه تهیه کنندگان یا استفاده کنندگان بالقوه ویژگی های متعدد وجود دارد که بر ارزش اطلاعات حسابداری مؤثر است. مواردی از قبیل اطمینان پذیری اطلاعات ،دامنه توزیع اطلاعات ، کاربرد اطلاعات (آیا اطلاعات ارائه شده مربوط به یک نماینده اقتصادی خاص است یا آن که کاربر عام دارد ؟ ) بار و محتوای اطلاعات (آیا اطلاعات ارائه شده درباره شرایط موجود یا درباره راهبردها و رفتارهای سایر افراد و گروه هاست و آیا به علایق و ترجیحات افراد و گروه های مختلف منابع اقتصادی موجود ،توابع تولید یا مشخصه های بازارها مانند قیمت و کیفیت توجه دارد ؟ ) و مربوط بودن اطلاعات در تصمیم گیری ،از جمله نمونه هایی است که بر اهمیت اقتصادی اطلاعات اثر گذار است (نیکو مرام و همکاران 1393).
هدف اطلاعات حسابداری کمک به ارزیابی کیفیت وضعیت مالی ،عملکرد مالی و انعطاف پذیری مالی واحد تجاری می باشد .با این حال این ارزیابی طبق مفاهیم نظری گزارشگر مالی می بایست بر حسب ارقام پولی و به صورت کمی انجام شود .بنابراین کیفیت بالای این ارقام پولی موجب بهبود هر چه بیشتر تصمیم گیری های اقتصادی می شود .به عبارتی شفافیت اطلاعات مالی کیفیت تصمیمات سرمایه گذاری را تحت تاثیر قرار می دهد مزایای بالقوه افشا و شفافیت بیشتر می تواند شامل هزینه سرمایه کمتر، کاهش هزینه های نمایندگی با بهبود قیمت سهام و افزایش ارزش شرکت می باشد

فهرست مطالب:
مقدمه
منافع اطلاعات
گزارش های مالی
مبانی نظری حسابداری و گزارشگری مالی در ایران
هدف گزارش مالی
گزارش های مالی
کیفیت گزارشگری مالی
عناصر کیفیت سود
ساختار کیفیت سود مبتنی بر سری زمانی ویژگی های سود
ساختارهای کیفیت سرد مبتنی بر روابط بین سود ،اقلام تعهدی و جریان های نقدی
ساختارهای کیفیت سود ناشی از تصمیمات اجرایی
کیفیت اطلاعات حسابداری
معیارهای ارزیابی کیفیت حسابداری
مهم و اثر گذار بودن اطلاعات و داده ها
هزینه و منفعت اطلاعات
اهمیت
معیارهای ارزیابی کیفیت اطلاعات حسابداری
فرضیه های بدیهی توجیه کننده حسابرسی
نقش خاص اجتماعی حسابرسی
نقش علوم اجتماعی و اقتصادی حسابداری
ضروری شدن گزارش حسابداری
انواع گزارش حسابرسی
حاکمیت شرکتی
عوامل مؤثر بر کیفیت حسابرسی
رهنمودهای کیفیت حسابرسی
موانع بالقوه برای ورود به عرضه ی ارائه خدمات حسابرسی
ویژگی های اطلاعات

تعداد مشاهده: 1217 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 85

حجم فایل:401 کیلوبایت

 قیمت: 8,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته حسابداری


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش

گزارش کارآموزی بهداشت حرفه ای، شرکت کاشی و سرامیک الوند

گزارش کارآموزی بهداشت حرفه ای، شرکت کاشی و سرامیک الوند


مقدمه:
شرکت صنایع کاشی و سرامیک الوند به منظور تولید انواع کاشی های دیواری در سال 1367با سرمایه گذاری سازمان صنایع ملی ایران در زمینی به مساحت ده هکتار در شهر صنعتی البرز قزوین تاسیس شد این شرکت در شهر صنعتی البرز دارای سه کارخانه الوند 1 الوند 2 و الوند 3 است. کل پرسنل این کارخانه به صورت رسمی ، قراردادی ، پیمان کاری، روز مزد و ....784 نفر می باشد.

فهرست مطالب:
فصل اول
مقدمه
انواع محصولات تولیدی شرکت کاشی و سرامیک الوند
نوبت کاری
نمودار تشکیلات و پرسنل سازمانی(شکل۱-۱)
تشکیلات تشکیلات و پرسنل خدمات بهداشت حرفه ای
لیست اقلام موجود در مرگز بهداشت کارخانه(جدول۱-۱)
لیست دارو های موجود در مرکز بهداشت کارخانه(۱-۲)
لیست تعداد افراد شاغل در کارخانه(۱-۳)
مواد اولیه
پیوست(۱)-یک نمونه از برگه موتد اوله برای کاشی دیواری
پیوست(۲) -یک نمونه از برگه موتد اوله برای کاشی کف
توزین
شکل توزین (شکل ۱-۲)
تهیه دو غاب
شکل تهیه دو غاب(۱-۳)
اسپری
شکل اسپری(۱-۴)
واحدپرس
واحد پرس کاشی کف
لعاب زنی کاشی کف
حمل و نقل و بارگیری (loading)
کوره
Sort و بسته بندی 
واحد پرس کاشی دیواری
درجه بندی کاشی ها (شکل ۱-۵)
تهیه لعاب
جدول دسته بندی مشاغل موجود در کارخانه و شتاسایی عوامل زیان آور
ایستگاه های کاری (جدول۱-۴)
تهسیلات رفاهی
جدول( ۱-۵) تعداد توالت ها
جدول(۱-۶)تعداد دستشویی ها
فصل دوم
۲-۱عوامل زیان آور شیمیایی فرایند 
۲-۱-۱ مقدمه   
۲-۱-۲ ، ۱عوامل زیان آور شیمیایی فرایند 
جدول ۲-۱،لیست مواد اولیه واحد تهیه بدنه 
جدول۲-۲، لیست رنگ های مورد استفاده در لعاب 
جدول۲-۳، لیس مواد شیمییایی مورد استفاده در آزمایشگاه   
جدول۲-۴، لیست مواد اولیه لعاب 
جدول ۲-۵، لیست مواد اولیه چاپ
۲-۱-۳، سم شناسی عوامل زیان آور شیمییایی مهم فرایند 
کربنات سدیم دو سود سبک
تیتانیوم(Ti)
هیدروکسید پتاسیم(KOH)
بررسی برچسب گذاری و وجود برگه یMSDS مواد 
روش نمونه برداری از سیلیس کریستالین 
۲-۱-۴، نمونه برداری گرد و غبار کلی در شرکت 
۲-۱-۵ نتیجه گیری و پیشنهاد  
۲-۲ عوامل فیزیکی زیان آور فر ایند
۲-۲-۱، روشنایی در محیط کار 
۲-۲-۱-۱، مقدمه 
۲-۲-۱-۲،تاثیرنور در دید
جدول۲-۲-۱، شدت روشنایی در سطح کار برای فعالیت های گوناگون 
۲-۲-۲، ایستگاه ها و شدت های روشنایی اندازه گیری شده 
شکل ۲-۲-۱، ایستگاه بندی برای سنجش نور 
نتیجه گیری نور سنجی انبار محصول شماره ی 
شکل۲-۲-۲، سورت و بسته بندی 
جدول۲-۲-۳، شدت های روشنایی اندازه گیری شده برای کاشی براق در بخش سورت 
جدول۲-۲-۴، شدت های روشنایی اندازه گیری شده برای کاشی مات در بخش سورت 
۲-۲-۲، صدا در محیط 
۲-۲-۲-۱، مقدمه 
۲-۲-۲-۲،اثرات سوء سر و صدا بر روی کارگران 
۲-۲-۲-۳، کنترل سر و صدا 
شکل۲-۲-۲-۱، پلان صدا سنجی، بخش بالمیل های تهیه بدنه
جدول۲-۲-۲-۱-،شماره ی ایستگاه های و تراز های شدت صوت اندازه گیری شده در بخش بالمیل های تهیه بدنه
شکل۲-۲-۲-۲-، پلان صداسنجی، بخش پرس دیواری
جدول۲-۲-۲-۲-، شماره ی ایستگاه ها و تراز های شدت صوت اندازه گیری شده در بخش پرس دیواری
شکل۲-۲-۲-۳-، پلان بخش سورت و بسته بندی دیواری 
شکل ۲-۲-۲-۳-، شماره ی ایستگاه هاو تراز های شدت صوت اندازه گیری شده در بخش سورت و بسته بندی دیواری
شکل ۲-۲-۲-۴-، پلان صدا سنجی پرس کف
جدول۲-۲-۲-۴-، شماره ی ایستگاه وتراز های شدت صوت بخش پرس کف
۲-۲-۲-۵-، پلان صدا سنجی پرس citi
جدول۲-۲-۲-۵-، شماره ی ایستگاه و تراز های شدت اندازه گیزی شده بخش پرس citi
2-2-3، ارتعاش در محیط کار
۲-۲-۳-۱، منابع ارتعاش در کارخانه و تدابیر کنترلی انجام شده برای آنها
۲-۲-۴، استرس های حرارتی در محیط کار
۲-۲-۴-۱، مقدمه
۲-۲-۴-۲، کمیته های انداز ه گیری شرایط هوایی محیط کار
جدول۲-۲-۴-۱،انداز های حد آستانه جاز رویارویی با گرما بر پایه ی دمای ترگوی سان
جدول۲-۲-۴-۲، اندازه گیری انجام شده در مکان های مختلف شرکت
۲-۲-۴-۳، مقایسه اندازه گیریهای آنجام شده با استانداردWBGT
2-3 عوامل ارگونومیکی محیط کار 
۲-۳-۱، مقدمه
جدول۲-۳-۱، لیست های کاری و عوامل ارگونومیکی
۲-۳-۲، ارزیابی سریع اندام های فوقانی بدن (RULA)
شکل۲-۳-۱،بررسی ارگونومیکی کاچیلانزا
شکل۲-۳-۲، بررسی ارگونومیکی شارژر
فصل سوم
۳-۱، ایمنی حریق 
۳-۱-۱، حفاظت در برابر آتش سوزی و انفجارات 
۳-۱-۲، تقسیم بندی آتش
۳-۱-۳، انواع خاموش کننده ها
۳-۱-۴، حریق های اتفاق افتاده و وسائل اطفاء و اعلام خطر موجوددر کارخانه ی الوند (۱)
جدول۳-۱-۱، لیست تمهیدات اطفاء حریق و انواع حریق های احتمالی داده شده در پست های کار مختلف
شکل۳-۱-۱، تجزیه و تحلیل درخت خطا در قسمت درایر عمودی
۳-۱-۵، پیشنهاد و نظرات
۳-۲، ایمنی برق
۳-۲-۱، مقدمه
۳-۲-۲، برای جلوگیری از برق گرفتگی افراد در هنگام کار باید چه مواردی رعایت شود
۳-۲-۳، ایمنی برق در کارخانه الوند (۱) 
۳-۳، ایمنی ماشین آلات
۳-۳-۱، مقدمه
جدول۳-۳-۱، ایمنی ماشین آلات خط تهیه بدنه (قسمت توزین) 
۳-۳-۲، ایمنی دستگاه پرس کف و دیوار
جدول۳-۳-۲، ایمنی ماشین آلات بخش فنی
۳-۴، ایمنی جرثقیل
۳-۴-۱، مقدمه
۳-۴-۲تعریف جرثقیل
۳-۴-۳، اصول ایمنی مربوط به این خطرات
۳-۴-۴،نکات عمومی در مورد ایمنی جرثقیل
۳-۴-۵،نکات ایمنی در نصب و نگهداری
۳-۴-۶، جرثقیل های موجود در کارخانه الوند (۱) 
۳-۵، ایمنی جوشکاری
۳-۵-۱، مقدمه 
۳-۵-۲، خطرات جوشکاری
۳-۶، ایمنی دیگ بخار (بویلر) و سیلندر های تحت فشار
۳-۶-۱،انواع ظروف تحت فشار
۳-۶-۲، تعاریف
۳-۶-۳، آیین نامه های حفاظتی مولد بخار ودیگ های اب گرم
۳-۶-۳-۱، سوپاپ اطمینان
۳-۶-۳-۲، لوله های منبع آب پرکن مولد بخار
۳-۶-۳-۳، فشار آب
۳-۶-۳-۴، آبنمای شیشه ای
۳-۶-۳-۵، دستگاه های خود کار آبرسانی و قطع سوخت
۳-۶-۴، ظروف تحت فشار موجود در کارخانه الوند (۱)
۳-۷، ایمنی کار با مواد شیمیایی
۳-۷-۱، سیلیکات زیر کانیوم
۳-۷-۲، باریوم کربنات
۳-۷-۳،هیدروکلریک اسید  
۳-۷-۴، چسب CMC 
3-8، تجهیزات حفاظت فردی
۳-۸-۱، مقدمه
جدول۳-۸-۱، وسایل حفاظت فردی واحد تولید
جدول۳-۸-۲، وسایل حفاظت فردی واحد برق و تایسسات
جدول۳-۸-۳، وسایل حفاظت فردی واحد آزمایشات و کنترل کیفی
جدول۳-۸-۴، وسایل حفاظت فردی واحد فنی
۳-۸-۲، برگزاری کلاس های آموزشی در کارخانه ی الوند (۱) 
۳-۸-۳، سطح آگاهی کارگران از علت استفاده از وسایل حفاظت فردی در کارخانه ی الوند(۱)
فصل پنجم
۵-۱، تشکیلات مرکز بهداشت
۵-۱-۱، خانه ی بهداشت روستا
۵-۱-۲، مرکز بهداشتی شهر و روستا
۵-۱-۳، مرکز بهداشت شهرستان
۵-۱-۴، مرکز بهداشت استان
۵-۱-۵، وزارت خانه
۵-۱-۶، طرح پایش
۵-۱-۷،طرح اصناف
۵-۱-۸، مرکز بهداشت شهرستان البرز
۵-۲، اداره ی کار
۵-۲-۱، جایگاه سازمانی اداره ی کار و امور اجتماعی استان قزوین
۵-۲-۲، اداره ی بازرسی کار
۵-۲-۳، اداره ی روابط کار
۵-۲-۴، کاریابی غیر دولتی
۵-۲-۵، اداره ی امور اجتماعی
۵-۲-۶، خانه های بهداشت کارگری
۵-۲-۷، تشکل های کارگری و کارفرمایی
فصل ششم
منابع و ضمائم
۶-۱، منابع
۶-۲، پیوستها
۶-۲-۱، پیوست(۱)، نمونه برداری
۶-۲-۲،پیوست (۲)،MSDS
6-2-3،پیوست (۳)، مرکزبهداشت
۶-۲-۴،پیوست (۴)، اداره کار

این فایل کاملا اصلاح  شده و شامل: صفحه نخست، فهرست مطالب و متن اصلی می باشد و با فرمت (word) در اختیار شما قرار می گیرد. (فایل قابل ویرایش است)   
تعداد صفحات : 127

تعداد مشاهده: 1367 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 127

حجم فایل:1,364 کیلوبایت

 قیمت: 12,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته بهداشت حرفه ای


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش

پاورپوینت معماری زنبور عسل

پاورپوینت معماری زنبور عسل


بخشی از متن:
کندوی عسل را می توان معجزه معماری در دنیای طبیعی دانست که سمبل و نشانه عالی از شهرسازی است که توسط زنبورهای عسل ایجاد می شود.
مسئله مهم در خانه زنبور عسل استحکام این خانه ها است، که به هیچ وجه دچار خرابی نمی شود؛ گوشه یا عمق هر سلول ساختمان هرمی شکل به طوری مسدس ها را به هم پیوند می دهند، که راهی برای ورود به راهرو دیگر بنا گذاشته شده است، و در این متوازی الاضلاع یا ذوزنقه ای شکل بودن دیوارهای مسدس که به وسیله زاویه ای به قسمت دیگر ر اه دارد، ستونی را ایجاد می کند که سنگینی ساختمان را نگاه می دارد و موجب استحکام بنا می گردند. هر یک از سلول های ته این خانه ها از سه ستون تشکیل شده که در یک نقطه با هم تلاقی می کنند، و ثابتشده که این ساختمان ها از لحاظ صرفه جویی در سرعت کار امتیاز مخصوصی دارند؛ این مسدس ها به طوری ساخته شده اند که هم از لحاظ صرفه جویی، و هم از لحاظ استحکام در درجه اول قرار دارند.

تعداد مشاهده: 4779 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: pptx

تعداد صفحات: 24

حجم فایل:15,486 کیلوبایت

 قیمت: 7,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته معماری


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل پاورپوینت و قابل ویرایش

گزارش پروژه احداث ساختمان اسکلت بتنی

گزارش پروژه احداث ساختمان اسکلت بتنی


بخشی از متن:
قبل از شروع هر نوع عملیات ساختمانی باید زمین محل ساختمان بازدید شده و وضعیت و فاصله ی آن نسبت به خیابان ها و جاده های اطراف و همچنین چگونگی دسترسی به خیابان های اصلی مورد بازرسی قرار گیرد. بعد از بررسی های کافی و در صورت نبود مشکل اقدام به آغاز پروژه می نماییم. در این بررسی ها باید دقت شود تا ما مشکلی از لحاظ ورود و یا خروج ماشین آلات نداشته باشیم و ضمنا جای کافی برای مصالح پای کار فراهم کنیم. سپس نسبت به ریشه کنی( کندن ریشه های نباتی که ممکن است در زمین روییده باشند) اقدام می شود و خاک های اضافی به بیرون حمل گردد و بالاخره باید شکل هندسی زمین و زوایای آن کاملا معلوم شده وبا نقشه ساختمانی کاملا مطابقت داشته باشد.

فهرست مطالب:
1. بازدید از زمین و ریشه کنی
2. پیاده سازی نقشه
3. گود برداری
استفاده از دیوارهای مانع
4. پیاده کردن محل پی ها و شناژها و آرماتور گذاری
5. قالب بندی
6. بتن سازی و بتن ریزی
7. اجرای ستونها
8. اجرای تیرها و سقف ها

تعداد مشاهده: 2545 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 24

حجم فایل:669 کیلوبایت

 قیمت: 5,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته عمران


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش