مدیریت کیفیت در سازمانهای مجازی

مدیریت کیفیت در سازمانهای مجازی


فهرست مطالب:
مجازیت در ادبیات موضوع سازمانهای مجازی
سه نوع رویکرد متفاوت در میان مفهوم سازمان مجازی
سازمان الکترونیکی
ساختار سازمانی مجازی
دو عنصر اساسی درشبکه سازمان مجازی
فرایند کسب و کار
سه سطح عملیاتی درون یک شبکه سازمان مجازی
ویژگی اساسی شبکه سازمانهای مجازی، کاهش ارتباطات چهره به چهره است
دلایل اهمیت کیفیت در سازمانهای مجازی
گام های اطمینان از کیفیت خدمات و کالاها در سازمانهای مجازی
گام های شناسایی مشکلات
نمودار علت و معلول برای شبکه سازمان مجازی
ماتریس اولویت بندی در شبکه سازمانهای مجازی
مدل های سرآمدی
مدل EFQM 
معیارهای مدل سرآمدی EFQM
تفاوت خودارزیابی و ممیزی
سرآمدی در سازمانهای مجازی
محدودیت بررسی بکارگیری اصول مدیریت کیفیت با استفاده از مدل EFQM
ابعاد ارزیابی کیفیت در شبکه سازمانهای مجازی( مادو 2000)
مدیریت امنیت
مدیریت اعتماد
نتیجه گیری

تعداد مشاهده: 1151 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 69

حجم فایل:740 کیلوبایت

 قیمت: 7,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته مدیریت


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب پاورپوینت و قابل ویرایش

سوالات آزمون کارشناسی ارشد مجموعه زبان و ادبیات فارسی (1101) سال 90

سوالات آزمون کارشناسی ارشد مجموعه زبان و ادبیات فارسی (1101) سال 90


توضیحات:
دانلود سوالات آزمون کارشناسی ارشد مجموعه زبان و ادبیات فارسی (1101) سال 90 به همراه پاسخنامه

تعداد مشاهده: 1139 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 28

حجم فایل:4,338 کیلوبایت

 قیمت: 1,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده متقاضیان شرکت در آزمون های مختلف کارشناسی ارشد

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل PDF

تحقیق صرفه جویی در مصرف آب

تحقیق صرفه جویی در مصرف آب


مقدمه:
جلوگیری از هدررفت آب از جمله مواردی است که به صورت یک احساس مشترک در همه انسان ها وجود دارد، اما اغلب خود را درگیر این مسئله نمی کنند و حاضر نیستند تغییری در زندگی روزمره خود ایجاد کنند. خانه یکی از محل های صرفه جویی آب است.
صرفه جویی آب در منازل در وهله اول ممکن است بی اهمیت به نظر برسد، ولی کسانی که با دشواری های کمبود آب آشنا هستند، می دانند که اگر هر مشترک بتواند نقشی هرچند اندک در صرفه جویی آب ایفا کند، با توجه به تعداد زیاد مشترکان، درنهایت مقدار زیادی آب صرفه جویی خواهد شد.

فهرست مطالب:
مقدمه
نقش اقتصادی آب
کلید تقرب
آب رسانی
منابع آب در حال کوچک شدن و کمیاب شدن هستند
صرفه جویی در مصرف آب از طریق مدیریت تولید و مصرف غذا
بحران کم آبی و تاثیر آن در جهان
راه های صرفه جویی آب در منازل
سایر راه های صرفه جویی
صرفه جویی در مصرف آب کشاورزی و راههای مقابله با بحران آب
راهکارهای پیشنهادی
جمع بندی
منابع

تعداد مشاهده: 1482 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 16

حجم فایل:80 کیلوبایت

 قیمت: 3,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب برای دانشجویان و دانش آموزان

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش

طرح توجیهی بسته‌بندی عسل

طرح توجیهی  بسته‌بندی عسل


    مقدمــه :
عسل حاوی بیش از هفتاد ماده مفید برای بدن انسان است. اساسا عسل از گلوکز، فروکتوز و منو ساکارید ها ساخته شده است. همچنین عسل دارای آنزیم های مفیدی از جمله آمیلاز، سوکراز، کاتالاز، پراکسیداز و لیپاز بوده و در رده بندی غذاهای سرشار از آنزیمها مقام نخست را به خود اختصاص داده است. ضمن اینکه مواد معدنی مختلفی مانند کلسیم، سدیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، کلر، فسفر، گوگرد و ید نیز در عسل یافت می‌شوند.
عسل به عنوان یک ماده کامل غذایی همچنین دارای انواع ویتامین ها (B1, B2, B3, B5, B6, C, E, K)، اسیدهای آلی ( اسید مالیک، وینیک، سیتریک، لاکتیک و اگزالیک ) و پروتئین‌ها بوده و می‌تواند 315 تا 335 کیلوکالری انرژی ( به ازای هر یکصد گرم ) تولید نماید.
از دیگر سو عسل دارای خواص درمانی، ضد عفونی کنندگی و حفاظت از مواد آلی در مقابل تجزیه و فساد می‌باشد. ابن سینا دانشمند بزرگ ایران در کتاب قانون ، در مورد معجون فلاسفه ( تهیه شده با عسل ) می‌نویسد :« ... در هنگام زیاد شدن بلغم، اندرون را تقویت، نیرو را زیاد، اشتها را باز می‌کند، عسل ، خوراکی است که جوانی را جاویدان می‌سازد، حافظه را نیرو می‌بخشد و گذشته را در خاطره زنده می‌کند، اندیشه را پاک و زبان را می‌گشاید.»
کلیه موارد مطروحه ، اهمیت استفاده از عسل به عنوان یک ماده غذایی مقوی و همچنین دارویی طبیعی را خاطرنشان می‌سازند. از دیگر سو با عنایت به رشد جمعیت و تنوع محصولات تولیدی و بالا رفتن سطح رقابت در زمینه عرضه انواع محصولات غذایی ، بهبود مستمر کیفیت محصولات و ایجاد تنوع در عرضه مناسب تر، از مواردی هستند که بایستی هر چه بیشتر مد نظر قرار گیرند. رعایت این موارد می‌تواند منجر به دسترسی آسان و ارزان مصرف کنندگان به مواد غذایی شود. طرح حاضر نیز با مد نظر داشتن « فرآوری و بسته بندی عسل در ظروف شیشه ای نیم پوندی و ظروف یک‌بار مصرف از جنس پلی پروپیلن یا پلی استایرن » سعی در حصول به هدف فوق را دارد.
  ضمن اینکه با اجرای این طرح ، می‌توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‌توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.
خلاصه طرح:
موضوع طرح : بسته بندی عسل به ظرفیت 240 تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور 
سرمایه گذاری کـل: 3/1714 میلیون ریال
سهم آوردة متقاضی: 3/174 میلیون ریال
سهم تسهیلات: 1540 میلیون ریال
دورة بازگشـت سرمایه: 17 ماه



تعداد مشاهده: 2649 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 14

حجم فایل:137 کیلوبایت

 قیمت: 1,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    مناسب جهت استفاده در اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی

پلان ساختمان یک طبقه

پلان ساختمان یک طبقه


توضیحات:
پلان آماده اتوکد-پلان ساختمان یک طبقه
طرح 57 - همراه با تمام جزییات

تعداد مشاهده: 920 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: DWG

حجم فایل:462 کیلوبایت

 قیمت: 3,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته معماری و عمران

  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل اتوکد و قابل ویرایش