مقاله بررسی زبانشناختی اسامی برندها با روند سلسله مراتبی تحلیلی و کاربرد آن در بازار بیسکوئیت ترکیه

مقاله بررسی زبانشناختی اسامی برندها با روند سلسله مراتبی تحلیلی و کاربرد آن در بازار بیسکوئیت ترکیه


The linguistic analysis of brand names with the analytic hierarchy process and an application in Turkish biscuit market

چکیده:
مرحله اول برند شدن روند انتخاب نام آن است. نام محصول عامل مهمی در تعیین محبوبیت آن در بازار است. در جهانی کردن برند زبان رایج دنیا انگلیسی است. بنابراین انتخاب نام به انگلیسی برای شرکت هایی که محصولاتشان را صادر می کنند منطقی تر است. به عبارت دیگر، اسم برند انتخاب شده باید قابل فهم، قابل یاد آوری باشد، و باید دارای معنی مناسب باشد و نباید موجب سوء تعبیر و سوء تفاهم شود. مصرف کنندگان ترکی علاقه ی زیادی به برندهای خارجی دارند. این شرایط تولید کنندگان را وا می دارد تا از یک واژه ی خارجی به عنوان یک نام در روند نامگذاری انتخاب کنند. در این مطالعه ، محققان برخی از اسامی برندها ی آلکر و اِتی (Ulker ,  Eti ) را با هم مقایسه کردند, در زمینه زبانشناسی بر طبق معیارهای خاص که دو رئیس کمپانی برای مصرف کنندگان ترکی در بازار بیسکوئیت و شکلات هستند.


تعداد مشاهده: 1326 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc, pdf

تعداد صفحات: 10

حجم فایل:1,539 کیلوبایت

 قیمت: 12,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته مدیریت


  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل ترجمه شده با فرمت word و قابل ویرایش در 10 صفحه
    فایل اصلی با فرمت PDF در 3 صفحه

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.