بخشی از متن: همزمان با تاسیس موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر در سال 1339 تحقیقات مربوط به محصولات سیب زمینی و پیاز نیز بر مبنای یک برنامه مدون ابتدا برای شناخت ارقام بومی و محلی و سلکسیون و خالص سازی آنها شروع و سپس با ورود ژرم پلاسم های جدید سیب زمینی و پیاز و سایر محصولات سبزی و صیفی برنامه شناخت ارقام مناسب جدید و سازگار خارجی از طریق روش های علمی و آزمایشات مقایسه ارقام و تعیین نیازهای زراعی ارقام، تولید بذر مادری و توزیع بذر گواهی شده در قالب برنامه بررسیهای باغبانی پی ریزی گردید. از سال 1358 بخش تحقیقات سبزی و صیفی به طور مستقل فعالیتهای خود را تحت مدیریت و موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر ادامه داد. در سال 1376 براساس تصمیمات متخذه در شورای عالی سیاستگذاری سازمان تات تحقیقات سبزی و صیفی به مرکز تحقیقاتی ورامین منتقل گردید و فعالیت های تحققاتی محصولات سیب زمینی، پیاز و حبوبات ابی تحت عنوان بخش تحقیقات سیب زمینی و پیاز در کرج فعالیت خود را شروع نمود. فعالیت های تحقیقاتی این محصولات قبل از انقلاب اسلامی علاوه بر کرج در چندین ایستگاه تحقیقاتی توسط 20 کارشناس انجام می گردید و در حال حاضر مسئولیت اجرای طرح های تحقیقاتی و برنامه تولید بذر کشور بر عهده 36 نفر کارشناس و عضو هیأت علمی می باشد. این بخش از دیرباز با مرکز بین المللی سیب زمین (CIP) در زمینه آموزش و تبادل ژرم پلاسم ارتباط داشته است. مهمترین اولویت ها و برنامه های تحقیقاتی محصولات این بخش به تفکیک ارائه میگردد.
فهرست مطالب: تاریخچه بخش تحقیقات سیب زمینی و پیاز قسمت اول: سیب زمینی مقدمه طبقه بندی گیاه شناسی گلدهی در سیب زمینی طبقه بندی و مراکز پراکنش سیب زمینی عادت رشد سیستم تولید بذر گواهی شده در کانادا آبیاری نیازهای غذایی سیب زمینی زمان برداشت فیزیولوژی پس از برداشت گواهی بذور سیب زمینی هدفهای اصلاحی سیب زمینی طرح در حال اجرا در مؤسسه بررسی سیب زمینی عنوان قسمت دوم: پیاز پیشینه رده بندی گیاهی ترکیب پیاز بو و طعم پیاز ارقام پیاز سطح زیر کشت تولید عملکرد فرایند تولید انبار کردن طرح های در حال اجراء در مؤسسه بر روی پیاز منابع و مأخذ
تعداد مشاهده:
558
مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.rar
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 180
حجم فایل:117
کیلوبایت
قیمت:
4,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
پرداخت و دریافت فایل
راهنمای استفاده:
مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته کشاورزی
محتوای فایل دانلودی:
در قالب فایل word و قابل ویرایش