مقاله ساختار آرایش فضای باتلاق عمیق- طویل واقع در ناحیه تایگا در غرب سیبری

مقاله ساختار آرایش فضای باتلاق عمیق- طویل واقع در ناحیه تایگا در غرب سیبری


چکیده:
باتلاق بزرگ vasyuganskoye در ناحیه ی تایگا در غرب سیبری واقع شده است. این باتلاق، بزرگترین نمونه در جهان می باشد در این باتلاق، تأسیسات نفت و گاز و خطوط لوله توسعه یافته است. مهندسین باید خصوصیات ظاهری زمین های ذغال سنگ نارس را برای طراحی تأسیسات تولید گاز و نفت مد نظر قرار دهند. در این راستا، عملیات بدون دردسر شرکت ها و حفظ محیط زیست برای جمعیت آتی این ناحیه ملزم می شود. بنابراین شبکات این باتلاق عمیق- طویل به شکل ویژه اهمیت پیدا می کنند، منحصر به فرد بودن این نوع شبکات این است که گیاهان طاقچه های اکولوژیک منظمی را در محیط کاملاً آبی- اسیدی تولید می کنند. این فرآیند این امکان را به آنها می دهد تا در شرایط زیست محیطی حاد این سیاره فعالیت داشته باشند . این مقاله اطلاعاتی را در مورد ساختار ظاهری آن ها ، توصیف گیاهی- زمینی، اطلاعاتی در مورد نحوه ی زندگی آن ها، خصوصیات فیزیکی و مکانیکی محدوده ی مکانی ذغال سنگ نارس ارائه می دهد.

فهرست مطالب:
چکیده
1. مقدمه
2. شکل محوطه ی شبکات باتلاق عمیق- طویل
3. خصوصیات مکانیکی باتلاق
4. ساختار شبکه ی باتلاق عمیق- طویل
1.4. اجزای شبکه ی باتلاق؛ بخش دامنه دار
2.4. اجزای شبکه ی باتلاق؛ حفره
5. نتیجه

تعداد مشاهده: 1029 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 6

حجم فایل:48 کیلوبایت

 قیمت: 3,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته زمین شناسی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش

بررسی عوامل مؤثر بر راندمان کوره‌های دوار سیمان از دیدگاه بهره برداری و آنالیز شیمیایی خوراک کوره

بررسی عوامل مؤثر بر راندمان کوره‌های دوار سیمان از دیدگاه بهره برداری و آنالیز شیمیایی خوراک کوره


مقدمه:
سیستم پخت سیمان مهمترین و اساسی‌ترین بخش یک واحد تولیدی سیمان می‌باشد، به طوریکه ظرفیت اسمی کارخانه‌های سیمان براساس میزان تولید روزانه (24 ساعته) کوره بنا نهاده شده و ظرفیت دپارتمانها- تجهیزات و ماشین آلات- سیلوهای ذخیره مواد خام- کلینکر و سیمان نیز بر پایه ظرفیت تولید کوره طراحی و ساخته می‌شود. لذا راندمان کوره یکی از پارامترهای مهم در بخش تولید بوده و تلاش در جهت به ظرفیت رساندن و سپس بالا بردن راندمان تولید کوره از مهمترین اهداف تیم مدیریتی و پرسنل فنی کارخانه‌های سیمان می‌باشد. در این پروژه سعی بر این است که پس از ارائه شناخت کلی از خط تولید سیمان دو فاکتور بسیار مهم و ارزشمند یعنی عوامل موثر بر راندمان کوره‌های دوار سیمان از دیدگاه بهره‌برداری و آنالیز شیمیائی خوراک کوره ارزیابی شده و مورد تاثیر هر کدام از دو عامل مذکور پس از شناخت موضوعات و مسائل مطروحه به بررسی مشکلات موجود پرداخته و راه‌حلهایی صحیح جهت برخورد با این گونه مسائل ارائه شود تا انشاءالله بدین وسیله هدف اصلی از ارائه این پروژه محقق شود.

فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
فصل اول: طرحی از یک کارخانه سیمان با تکنولوژی روز دنیا
فصل دوم: اجزاء سیستم پخت
1-2- مشخصه‌هایی از کوره دوار سیمان
1-1-2- غلطک‌ها
2-1-2- غلطک بالابر
3-1-2- سیستم چرخاننده کوره
4-1-2- آب‌بندی سر و ته کوره
2-2- نسوزکاری کوره
3-2- مشخصه‌هایی از پیش گرم‌کن
4-2- مسیر فرعی
5-2- سیستم تکلیس(Calciner)
6-2- مشخصه‌هایی از خنک‌کن
7-2- انواع خنک‌کنها
1-7-2- خنک‌کن مشبک
8-2- اتاق کنترل
9-2- سوخت رسانی و مشعل
1-9-2- اصول سوختن و کنترل شعله
2-9-2- شعله
3-9-2- درجه حرارت شعله
فصل سوم: پروژه
فصل چهارم: شناخت متغیرهای کنترل سیستم پخت
1-4- کنترل کوره
2-4- خنک کردن کلینکر
3-4- سوخت کوره
4-4- تغذیه کوره
5-4- متغیرهای راهبری کوره
6-4- مکانیک کوره
7-4- شرایط خاص راهبری کوره
1-7-4- کلیات
2-7-4- تجزیه شیمیایی گاز خروجی کوره
3-7-4- حجم هوای اولیه
4-7-4- درجه حرارت گاز خروجی پیش گرم‌کن
5-7-4- درجه حرارت یاتاقانها
6-7-4- الکتروفیلترها
7-7-4- گرفتگی سیکلونها
8-7-4- گرفتگی در رایزر پایپ و ورودی کوره
9-7-4- نسوزکاری کوره
8-4- چرخاندن کوره با موتور کمکی
9-4- تحلیل گزارشات ساعتی سیستم پخت
فصل پنجم: رعایت اصول کوره بانی
1-5- مشخصه‌هایی از سیستم پخت
1-5-1- جلو شعله
1-5-2- هوای ثانویه
2-5- کوره بان وکوتینگ(استر کوره)
3-5- عقب کوره
1-3-5- درجه حرارت عقب کوره
2-3-5- مکش عقب کوره
3-3-5- اکسیژن عقب کوره
4-5- کنترل مقدار سوخت
5-5- کنترل مقدار خوراک کوره و دور کوره
6-5- کنترل متغیرهای خنک کن گریت
1-6-5- کنترل مکش درب کوره
2-6-5- فشار زیر صفحات خنک کن
3-6-5- کنترل درجه حرارت هوای ثانویه
7-5- بیست و هفت حالت اساسی کوره
1-7-5- سه متغیر و کنترل کننده اساسی
2-7-5- شرح بیست و هفت حالت- راه‌حلها و دلایل
3-7-5- حالات اضطراری
فصل ششم: اولین گرم کردن سیستم پخت
1-6- خشک کردن پیش گرم‌کن
2-6- خشک کردن درب کوره و کانال هوای سوم و خنک کن
1-2-6- مشعل کمکی برای خشک کردن درب کوره
2-2-6- مشعل کمکی برای خشک کردن کانال هوای سوم
3-2-6- مشعل کمکی برای خشک کردن خنک کن
3-6- گرم کردن کوره دوار
1-3-6- آماده سازی
2-3-6- گرم کردن تمام سیستم پخت
3-3-6- کنترل درجه حرارت
4-3-6- چرخاندن کوره در مرحله گرم کردن
5-3-6- وقفه در گرم کردن
4-6- خواباندن کوره
5-6- نکات مهم
فصل هفتم: اولین راه‌اندازی سیستم پخت
1-7- اولین باردهی کوره
2-7- مقدمات تغذیه کوره
3-7- راه‌اندازی موتور کوره
4-7- فراهم کردن شرایط تولید عادی
5-7- راه‌اندازی خنک کن
6-7- آماده شدن برای راه‌اندازی کلساینر
7-7- رسیدن به باردهی عادی
8-7- حالات غیرعادی خنک کن
فصل هشتم: گرفتگی‌های سیستم پخت
1-8- قلیائی‌ها
2-8- پاک کردن پیش گرم‌کن
3-8- عوامل گرفتگی عقب کوره
1-3-8- توازن چسبندگی و فرسایش
2-3-8- چسبندگی چیست؟
3-3-8- چسبندگی جامد به جامد
4-3-8- جذب سطحی
5-3-8- نتیجه‌گیری
4-8- ماهیت جرم گرفتگی عقب کوره
1-4-8- مشخصات ظاهری گرفتگی
2-4-8- ترکیب شیمیایی
3-4-8- ترکیب مینرالوژیکی
4-4-8- مکانیزم تشکیل
5-8- عوارض گرفتگی عقب کوره
1-5-8- عقب کوره
2-5-8- عوارض گرفتگی
فصل نهم: نسوزکاری سیستم پخت سیمان
1-9- مواد نسوز در نقاط مختلف سیستم پخت
فصل دهم: فرسایش مواد نسوز در سیستم پخت
1-10- مقدمه
2-10- عوامل مختلف فرسایش آجر منطقه پخت
1-2-10- زیاد داغ شدن آجر
2-2-10- نفوذ املاح قلیائی
3-2-10- فرسایش ناشی از احیاء
4-2-10- فرسایش مکانیکی
3-10- سیکل قلیائی در سیستم پخت سیمان
4-10- شکفتگی قلیائی
5-10- فرسایش بدنه کوره
فصل یازدهم: رعایت نکات ایمنی سیستم پخت
1-11- کوره
2-11- سیکلونها
3-11- الکتروفیلتر
فصل دوازدهم: عوامل موثر بر راندمان کوره‌های دوار سیمان از دیدگاه آنالیز شیمیایی خوراک کوره
1-12- مقدمه
1-1-12- مسئولیت آزمایشگاه کارخانه سیمان
2-1-12- سیمان
2-12- مشخصات شیمیائی و فیزیکی سیمان
1-2-12- آلیت
2-2-12- بلیت
3-2-12- فاز الومینات
4-2-12- فاز فریت
5-2-12- ترکیبات فرعی
6-2-12- سنگ گچ
3-12- محاسبه فازهای سیمان
4-12- مشخصات از انواع سیمان
5-12- چگونگی پخت مواد
1-5-12- فعل و انفعالات مواد در پیش گرمکن
2-5-12- فعل و انفعالات مواد در داخل کوره
6-12- عوامل موثر در پختن مواد
1-6-12- ترکیب شیمیایی مواد اولیه
2-6-12- ترکیب مینرالی مواد اولیه و خوراک کوره
3-6-12- دانه‌بندی خوراک کوره
4-6-12- همگن بودن مواد خام
5-6-12- شرایط پخت
7-12- میکروسکوپی کلینکر
1-7-12- کلینکر نرمال
2-7-12- کلینکر آهسته خنک شده
8-12- مراحل فیزیکی و شیمیائی مواد در حین پخت
1-8-12- خشک شدن
2-8-12- دهیدراته شدن مواد رسی
3-8-12- تجزیه کربناتها
4-8-12- واکنش‌های جامد
5-8-12- واکنش‌هایی که در حضور فاز مایع رخ می‌دهد
9-12- تاثیر نوسانات کیفیت خوراک کوره بر راندمان کوره
10-12- اقدامات موردنیاز در جهت کاهش نوسان کیفیت خوراک کوره
1-10-12- تدوین استراتژی نمونه‌گیری
2-10-12- مطالعات تفصیلی معادن
3-10-12- جلوگیری از عوامل نوسان کاذب در سیستم کنترل کیفی
منابع و مراجع
چکیده انگلیسی
فهرست اشکال
فهرست جداول
فهرست منحنی‌ها و نمودارها

تعداد مشاهده: 1629 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 250

حجم فایل:33,563 کیلوبایت

 قیمت: 11,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته مواد و مهندسی شیمی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش

پرسشنامه ارزیابی عملکرد با استفاده از رویکرد کارت امتیازی متوازن

پرسشنامه ارزیابی عملکرد با استفاده از رویکرد کارت امتیازی متوازن


توضیحات:
این فایل در تحقیقاتی که به ارزیابی عملکرد با استفاده از رویکرد BSC می پردازند مورد استفاده قرار می گیرد. در رویکرد کارت امتیازی 4 منظر مالی، فرایندهای داخلی، رشد و یادگیری و مشتری مورد ارزیابی قرار می گیرند. معمولا منظر مالی با استفاده از اسناد و مدارک موجود در سازمان سنجیده می شود. اما برای سه منظر دیگز معمولا از پرسشنامه استفاده می شود. شاخص ها معمولا با ترکیبی از سوالات در پرسشنامه ها سنجیده می شوند. مدیران، کارکنان و مشتریان پاسخگویان به پرسشنامه ها هستند که به تفکیک آورده شده اند. می توان برای دیگر سازمان با الهام از این پرسشنامهف سوالات مخصوص را طراحی نمود.
تعداد سوالت مدیران: 19
تعداد سوالت کارکنان: 19
تعداد سوالات مشتریان: 14

تعداد مشاهده: 6095 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 6

حجم فایل:34 کیلوبایت

 قیمت: 5,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    جهت استفاده دانشجویان رشته مدیریت


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب word و قابل ویرایش

تعریف و تفسیر پلاک موتورهای الکتریکی و ماشینهای ابزار

تعریف و تفسیر پلاک موتورهای الکتریکی و ماشینهای ابزار


چکیده:
برای انتخاب صحیح و مناسب موتور سه فاز می بایست به توضیحات روی پلاک مشخصات موتور کاملا توجه نمود.شکل پلاک موتورهای سه فاز همچنین اطلاعات نوشته شده روی آنها متفاوت است. در این فایل آموزشی اکثر پلاک های موتورهای الکتریکی و ماشینهای ابزار مورد بررسی و مقایسه کامل قرار گرفته است.

تعداد مشاهده: 872 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 42

حجم فایل:8,096 کیلوبایت

 قیمت: 6,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته برق

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب پاورپوینت و قابل ویرایش

آموزش اصول عکاسی

آموزش اصول عکاسی


توضیحات:
مقاله ای فوق العاده مفید برای کسانی که میخواهند به یک عکاس حرفه ای شوند. آموزش عکاسی از سطح مبتدی و آماتور تا حرفه ای در مقاله ای کامل در قالب فایل ورد، در این مقاله تمام چیزی که باید از دوربین و تنظیمات پیشرفته آن و شرایط عکاسی و آموزش گرفتن بهترین عکس ممکن بدانید به بهترین شیوه به شما آموزش داده میشود، نکات مفیدی که در عین روان بودن میتواند از شما یک عکاس حرفه ای بسازد و این هنر را به صورت جامع به شما آموزش دهد.

بخشی از متن:
قبل از اینکه با سر به دریای عکاسی دیجیتال شیرجه بروید، خیالتان راحت باشد که قبل از شما کسان بسیاری شیرجه رفته اند و سرشان به سنگ خورده است! آنها اشتباهاتی مرتکب شده و درسها از آن گرفته اند که نتایج تجربیات آنها در اختیار شما است. البته این بدان معنی نیست که دیگر شما مرتکب هیچ اشتباهی نخواهید شد، ولی شما می توانید از اشتباهات رایج تازه کاران مشتاق عکاسی دیجیتال پرهیز نمایید. برای شما ده مورد از اشتباهات مرسوم را در اینجا لیست کرده ام که می توانید برای مواجه نشدن با آنها از هم اکنون چاره اندیشی نمایید.

فهرست مطالب:
نکاتی مهم در عکاسی دیجیتال برای تازه کارها
- حافظه دوربین
- عکسهای ضمیمه ایمیل را کوچک کنید
- ساعت دوربین را تنظیم کنید
- به آرشیو عکسهایتان سر و سامان دهید
- تنظیم های پیش فرض دوربینتان را مطابق سلیقه خودتان تغییر دهید
- عکس بگیرید
ده اشتباه رایج در عکاسی دیجیتال
- دوربین شما دقت کافی یا مشخصات فنی مناسب ندارد
- عکاسی با رزولوشن پایین
- تمام شدن باتری در شرایط حساس
- ته کشیدن حافظه در شرایط حساس
- در آوردن نابجای کارت حافظه
- گرفتن عکس از صحنه های سریع
- عکس گرفتن از صحنه های سریع در مد عکس تکی
- مدیریت نامناسب عکسها
- انتظار اصلاح عکسها با نرم افزارهای ویرایش تصویر
- ضبط روی عکس اصلی
چگونه با محدودیت دینامیک رنج مقابله کنیم
- قبل از تهیه عکس
- هنگام عکاسی/در دوربین
- مرحله ویرایش/پس از تهیه عکس
اصول عکاسی 1
- شناخت دوربین
- رزولوشن وفشرده سازی
- مدهای فلاش و تاثیر پذیری فلاش
- مدهای برنامه ریزی شده
- کنترل‌های ویژه
اصول عکاسی 2
- موارد مهم در ترکیب بندی
- از اجزاء شلوغ کننده در کادر پرهیز نمایید
- از اجزاء مزاحمی که خودتان ایجاد کرده اید دوری کنید
- نقطه فوکوس
- تصاویر، محرک نوآوریها
- آشنایی با تکنیک پانینگ (افقی چرخاندن دوربین)
- پراش نور (Diffraction) و تاثیر آن در عکاسی
- پراش نور
- diffraction در عکاسی
- چند نکته کاربردی
ده نکته مهم در عکاسی دیجیتال
1- رنگها را گرم کنید
2- از فیلتر قطبی کننده (پولاریزه) استفاده نمایید
3- گرفتن عکسهای پرتره درخشان در هوای آزاد.
4- مد ماکرو را از یاد نبرید!
5- اهمیت خط افق را فراموش نکنید
6- کارت حافظه با ظرفیت مناسب بخرید
7- همیشه با رزولوشن بالا عکس بگیرید
8- سه پایه مناسب را فراموش نکنید
9- از تایمر دوربین لذت ببرید
10- عکس آب را با حرکت آهسته بگیرید

تعداد مشاهده: 2619 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 36

حجم فایل:1,082 کیلوبایت

 قیمت: 4,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده علاقه مندان به هنر عکاسی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش