شیپ فایل روستاهای استان مازندران

شیپ فایل روستاهای استان مازندران


مشخصات سیستم تصویر:
Geographic Coordinate System: GCS_WGS_1984
Datum: D_WGS_1984
Prime Meridian: Greenwich
Angular Unit: Degree

تعداد مشاهده: 989 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.7z

فرمت فایل اصلی: shp

حجم فایل:139 کیلوبایت

 قیمت: 2,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    این فایل در محیط نرم افزار GIS قابل نمایش می باشد.


  • محتوای فایل دانلودی:
    لایه نقطه ای با پسوند "shp" و قابل ویرایش در نرم افزار GIS

پاورپوینت کپچا (Captcha)

پاورپوینت کپچا (Captcha)


بخشی از متن:
حتما تا بحال هنگام فعالیت های اینترنتی مانند تبادلات مالی آنلاین، ترافیک وب سایت ها و موتورهای جستجو، نظرسنجی های آنلاین، ثبت نام های آنلاین، سرویس های ایمیل رایگان و بسیاری دیگر از چنین موارد با کادری روبرو شده اید که حاوی اعداد و یا حروف به صورت نامرتب و کج است  Captcha نرم افزاری ست که با پرسیدن سوالاتی که جواب  دادن به آنها توسط انسان راحت است می پردازد و به منظور حمله به این سیستم ها طراحی شده اند.

فهرست مطالب:
Captcha چیست؟
تاریخچه کپچا
کپچای فارسی
موارد استفاده از کپچا
جلوگیری از نظرات اسپم در سایت و وبلاگ
نقش کپچا در بخش عضویت سایت
کپچا برای نظرسنجی آنلاین
کپچای فیس بوک
جلوگیری از هک پسورد
انواع کپچا
Captcha  تصویری همراه با صدای تلفظ شده کاراکتر درون عکس
Captcha ای که باید عکس موردنظر را در تصویر پیدا کرد
Captcha  ای که باید که مسئله ی ریاضی ساده حل کرد
 Captcha های سه بعدی
 Captcha های تبلیغاتی
کپچای صوتی
مزیت کپچای فارسی
NUCaptcha
reCAPTCHA  چیست؟
تفاوت CAPTCHA و reCAPTCHA
نمونه ای از ناتوانی سیستم  OCR در تشخیص کلمات
نحوه ساخت کد reCAPTCHA
سخن آخر

تعداد مشاهده: 1097 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pptx

فرمت فایل اصلی: pptx

تعداد صفحات: 34

حجم فایل:671 کیلوبایت

 قیمت: 6,300 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته کامپیوتر و فناوری اطلاعات


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل پاورپوینت و قابل ویرایش

گزارش کارآموزی شیمی، شرکت معدنی املاح ایران

گزارش کارآموزی شیمی، شرکت معدنی املاح ایران


قسمتی از متن:
مهمترین مسئله در نمونه گیری آنست که نمونه برداری برداشت درستی از کار خود داشته باشد نمونه ای بعنوان نماینده از کامیون خاک برداشته می شود که مخلوط کلوخه و نرمه آن تناسب درستی با مخلوط کلوخه و نرمه بازار کامیون داشته باشد. نمونه گیر باید با یک دید خشمی بار کامیون را به دو قسمت مساوی تقسیم کند پس یک نیمه را به سمت قسمت به طور عمودی تقسیم کند. نقطه a بیشترین کلوخه در آن تجمع یافته است.
در آزمایشگاه روزانه فعالیتهایی به طور مداوم و تکراری انجام می پذیرد به این شرح که : ابتدا تقسیم نمودن خاک انجام می شود. مقداری خاک که از روی نوار برداشته شده است توسط وسایل تقسیم فیزیکی، تقسیم می شود و بخشی بصورت مخلوط و رندوم از سایر خاک جدا می گردد. صورت که شیشه ساعت را در ابتدا وزن می کنند و 10 gr خاک بدان اضافه می کنند وزن شیشه ساعت و خاک را یادداشت می کنند و آن را به مدت 2 ساعت با دمای 105 درجه حرارت می‌دهند. پس شیشه ساعت را  در دیسکاتور سرد کرده و توزین می کنند.

فهرست مطالب:
مقدمه 
آشنایی با شرکت معرفی اصلاحی ایران 
شرح گزارش 
نمونه گیری از گل خروجی از واحد اعلان 
اندازه گیری مقدار قلیائیت 
اندازه گیری کلرید سدیم 
آزمایش شیمیایی 
اندازه گیری یون کلسیم 
اندازه گیری درصد سولفات سدیم به روش وزنی 
اندازه گیری PHبه روش پتانسیومتری 
اندزه گیری کاهش وزن در ۱۱۰ درجه سانتی گراد 
تعیین خلوص دی سولفیت مصرفی 
 
این فایل کاملا اصلاح  شده و شامل: صفحه نخست، فهرست مطالب و متن اصلی می باشد و با فرمت (word) در اختیار شما قرار می گیرد. (فایل قابل ویرایش است)   
تعداد صفحات : 36


تعداد مشاهده: 1265 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 36

حجم فایل:1,241 کیلوبایت

 قیمت: 4,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته شیمی و مهندسی شیمی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش

تحقیق نقش فناوری نانو در صنایع غذایی

تحقیق نقش فناوری نانو در صنایع غذایی


بخشی از متن:
نانو تکنولوژی فناوری جدیدی است که تمام دنیا را فراگرفته است و به تعبیر دقیقتر "نانو تکنولوژی بخشی از آینده نیست بلکه همه آینده است ". در این مقاله بعد از تعریف نانو به بیان دلایل کاربرد ها و ضرورتهای توجه به این فناوری اشاره شده است.
نانو تکنولوژی، توانمندی تولید مواد، ابزار ها و سیستمهای جدید با در دست گرفتن کنترل در سطح مولکولی و اتمی و استفاده از خواص آنها درمقیاس نانو می باشد.
علم نانو، عبارت است از مطالعه و پژوهش  وسایل و ساختار هایی که در کوچکترین واحد دیمانسیون (200) نانومتر یا کوچکتر وجود دارند. از تعاریف فوق بر می آید که نانو تکنولوژی یک رشته نیست بلکه رویکرد جدیدی در تمام رشته هاست .برای نانو تکنولوژی کاربرد هایی را در حوزه های مختلف از غذا، دارو تشخیص پزشکی و بیوتکنولوژی تا الکترونیک، کامپیوتر، ارتباطات، حمل ونقل، انرژی، محیط زیست، مواد هوا و فضا و امنیت ملی بر شمرده اند : کاربرد های وسیع این عرصه و پیامد های اجتماعی سیاسی و حقوقی آن،این فناوری را به عنوان زمینه فرا رشته ای و فرا بخش مطرح نموده است.
هر چند آزمایش ها و تحقیقات پیرامون نانوتکنولوژی از ابتدای دهه قرن بیستم به طور جدی پیگیری شده اما اثرات تحول آفرین،معجزه آور و باور نکردنی نانو تکنولوژی در روند تحقیق و توسعه باعث گردید که نظر تمامی کشور های بزرگ به این موضوع جلب گردد و فناوری نانو را به عنوان یکی از مهمترین اولویتهای تحقیقاتی خویش طی دهه اول قرن بیست و یکم محسوب نمایند .به طوریکه ژاپن درسال 2001، 400 میلیون دلار و در سال2004، 960 میلیون دلار هزینه کرده است و آمریکا برای این امر در سالهای 2005-2008 حدود 7/3 بیلیون دلار اختصاص داده است.

فهرست مطالب:
نانو تکنولوژی،  فناوری نوین    
تعریف نانو تکنولوژی     
تاریخچه نانو در جهان     
اصول پایه نانو تکنولوژی    
اساس ارتباط نانو تکنولوژی و علم و تکنولوژی غذا    
ارتباط نانو تکنولوژی با مهندسی کشاورزی و سیستم های غذایی     
عناصر پایه در فناوری نانو     
نانو بیو مواد،  نانو مواد و کاربردهای آنها     
نانولوله ها    
نانو کامپوزیت ها    
نانو کپسول     
نانو تکنولوژی برای توزیع تحت کنترل و سیستم کپسولی    
مزایای متعدد سیستم کپسولی     
نانوسنسورها    
برخی از کاربردهای نانو سنسورهای بیو آنالیتیکال    
پتانسیل نانو سنسورها و تحقیقات در صنعت کشاورزی و غذا     
نانوفیلترها و کاربرد آنها در بیوتکنولوژی     
ماشین های نانو تکنولوژی    
میکرو سیال     
نانو بیو پروسس    
نانو سنسور های بیو آنالیزی     
سطوح بیو سلکتیو     
بسته بندی نانو Nano packaging    
کاربرد های نانو در صنعت بسته بندی     
غذاهای نانو Nano Food    
نتیجه گیری    
واژه نامه    
منابع     

تعداد مشاهده: 805 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 37

حجم فایل:174 کیلوبایت

 قیمت: 7,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی


  • محتوای فایل دانلودی:
    حاوی فایل ورد قابل ویرایش

پایان نامه فلزات سنگین

پایان نامه فلزات سنگین


خلاصه:
تعداد 32 نمونه غذا، آب منابع و عضله ماهی به منظور اندازه گیری فلزات سرب و آهن در فصلهای تابستان و پاییز، در دو نوبت با فاصله 3 ماه از چهار مزرعه پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان در استان چهارمحال بختیاری اخذ شده و مورد بررسی قرار گرفت.
میزان آهن و سرب به ترتیب در کل نمونه‌های آب مزارع مختلف برابر با 4/4 ± 6/60 و 2/0 ± 5/2 میکرو‌گرم بر لیتر، میزان آهن و سرب به ترتیب در کل نمونه‌های خوراک مصرفی مزارع مختلف برابر با 8/183 ± 4/563 و 1/1 ± 3/3 میلی‌گرم بر کیلو‌گرم و همچنین میزان این دو فلز به ترتیب در کل نمونه‌های ماهی مزارع مختلف برابر با 9/3 ± 7/8 و1/0 ± 3/0 میلی‌گرم بر کیلو‌گرم بوده است. با توجه به مقادیر بدست آمده از دو فلز فوق هیچ‌گونه تفاوت معنی‌داری در سطح (05/0 > p) بین خوراک، ماهیان و آبهای مختلف مشاهده نشد ولی در کل ارتباط منطقی بین میزان این دو فلز در غذا و ماهیان تغذیه شده از همان غذا مشاهده گردید بطوریکه بیشترین میزان تجمع فلزات سنگین یاد شده در غذای کارخانه شماره 2 و همینطور ماهیان تغذیه شده از این غذا و کمترین میزان تجمع این فلزات در غذای کارخانه شماره 3 و ماهیان تغذیه شده با این خوراک مشاهده شد.
با توجه به استاندارد های FAO برای فلزات سنگین و مقایسه آن با مقادیر بدست آمده در تحقیق حاضر، میزان این فلزات در آب، غذا و عضلات ماهی از حداکثر مجاز پیشنهادی کمتر می‌باشد. لذا هیچ‌گونه خطری از جانب این منابع متوجه مصرف‌کنندگان بعدی مثل انسان نیست.

فهرست مطالب:
خلاصه
فصل اول: مقدمه و طرح تحقیق
1-1- بیان مسئله
1-2- اهداف، فرضیات و سئوالات تحقیق
1-2-1- اهداف تحقیق
1-2-2- فرضیات تحقیق 
1-2-3- سئوالات تحقیق
1-3- روش تحقیق و پژوهش
فصل دوم: کلیات تحقیق
2-1- فلزات سنگین
2-1-1- منشاء فلزات سنگین
2-2- سابقه تحقیقات در مورد سرب 
2-2-1- سابقه تحقیقات در مورد سرب و اثر آلوده کنندگی آن در انسان
2-2-2- اثر آلوده کنندگی سرب در آب دریا و ماهیان
2-3- سابقه تحقیقات در مورد آهن
2-3-1- سابقه تحقیقات راجع به مسمومیت با آهن و اثر آلوده کنندگی آن بر انسان
2-3-2-اثر آلوده کنندگی آهن در آب دریا و ماهیان
2-3-3- مقادیر استاندارد پیشنهاد شده آهن و سرب از سوی سازمانها و محققان مختلف
فصل سوم: مواد و روش کار
3-1- مواد و لوازم مورد نیاز
3-2- روش کار
3-2-1- تاریخچه دستگاه جذب اتمی
3-2-2- قسمتهای مختلف دستگاه جذب اتمی
3-2-2-1 روش کار با دستگاه جذب اتمی با شعله
3-2-3- آماده سازی نمونه ها جهت اندازه گیری فلزات
3-2-4-عمل هضم اولیه در فلزات
فصل چهارم: نتایج تحقیق 
فصل پنجم: بحث و پیشنهادها
منابع 
چکیده انگلیسی

فهرست جدول ها
جدول 4-1 میانگین و انحراف معیار آهن و سرب در کل نمونه‌های خوراک (بر حسب میلی‌گرم بر کیلوگرم)    
جدول 4-2 میانگین و انحراف معیار آهن و سرب خوراک تولید شده در کارخانه‌های مختلف (بر حسب میلی‌گرم بر کیلوگرم)    
جدول 4-3 میانگین و انحراف معیار آهن و سرب در کل نمونه‌های ماهی (بر حسب میلی‌گرم بر کیلوگرم)    
جدول 4-4 میانگین و انحراف معیار آهن و سرب ماهیان تغذیه شده از خوراک کارخانه‌های مختلف (بر حسب میلی‌گرم بر کیلوگرم)    
جدول 4-5 میانگین و انحراف معیار آهن و سرب در کل نمونه‌های آب مزارع مورد نمونه‌برداری (بر حسب میکروگرم بر لیتر)    
جدول 4-6 -میانگین و انحراف معیار آهن و سرب آب تامین کننده مزارع مختلف (بر حسب میکروگرم بر لیتر)    
فهرست نمودارها
 نمودار 4-1 میزان آهن در آب ورودی مزارع مختلف    
نمودار 4-2 میزان آهن در ماهیان تغذیه شده با خوراک کارخانجات مختلف    
نمودار 4-3 میزان آهن موجود در خوراک کارخانجات مختلف    
نمودار 4-4 میزان سرب موجود در خوراک کارخانجات مختلف    
نمودار 4-5 میزان سرب در آب ورودی مزارع مختلف    
نمودار 4-6 میزان سرب در ماهیان تغذیه شده با خوراک کارخانجات مختلف    
فهرست شکلها
شکل 3-1 قسمتهای مختلف دستگاه جذب اتمی (سیستم تک پرتویی)

تعداد مشاهده: 1822 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 74

حجم فایل:114 کیلوبایت

 قیمت: 5,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته شیمی و صنایع غذایی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش