پاورپوینت تکنولوژی ساخت پنیرهای صنعتی

پاورپوینت تکنولوژی ساخت پنیرهای صنعتی


فهرست مطالب:
مقدمه  
سیر تحول پنیرسازی   
محل برخی از انواع پنیر و تاریخچه ساخت آنها در دنیا
مبانی تئوری ساخت پنیرهای فرآیند شده
روشهای اجرایی برای پنیرهای فرآیند شده
نقش یونهای یک و دو ظرفیتی سدیم و کلسیم در شیر
نقش کازئین موجود در شیر
مواد خام لازم برای فرآورش
عوامل موثر در فرآورش پنیر
خاصه های میکروبی پنیر خام
باکتری های کلستریدیومی


تعداد مشاهده: 1847 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 15

حجم فایل:204 کیلوبایت

 قیمت: 2,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب پاورپوینت 2003 و قابل ویرایش

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.