بخشی از متن: شرکت زمزم تهران در سال 1334 توسط فردی به نام « ثبت پاسال » که فردی ارمنی بوده است تأسیس و در ادارة ثبت شرکتهای صنعتی و مالیتی صنعتی تهران به ثبت رسیده است. در تاریخ 30 آذرماه سال 1334 شروع به بهره برداری نموده است. شرکت مذکور، سهامی عام بوده و صددرصد مالکیت سهام این شرکت پس از پیروزی انقلاب اسلامی در تاریخ 16/2/1358 طی حکم شماره 883 دادگاه انقلاب اسلامی به بنیاد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامی منتقلگردیده است. این شرکت در حال حاضر در مراکز گرگان، رشت، اصفهان، تهران، آبعلی، دماوند، تبریز، کرمان، ارومیه، کرمانشاه، شیراز، خوزستان و مشهد دارای شعبه می باشند. شرکت مذکور دارای 624 نفر پرسنل است که تنها 218 نفر آنها رسمی بوده و بقیه به صورت پیمانکار می باشند.
فهرست مطالب: مقدمه فصل اول: کلیاتی درباره شرکت زمزم و صنعت نوشابه سازی سلسله مصرفی شرکت زمزم تهران تاریخچه صنعت نوشابه سازی ترکیبات 1- آب 2- گاز کربنیک یا دی اکسید کربن 3- شیرین کننده 4- طعم دهنده ها 5- رنگها 6- اسیدها 7- مواد نگهدارنده فصل دوم: فرایند تولید نوشابه واحد تصفیه آب 1- تانک واکنش 2- آهک آبدار 3- سولفات فرو 4- هیپو کلریت 5- فیلتر شنی 6- صافی کربن 7- پالیشر آب Water polisher تهیه گاز سیستم تهیة گاز دی اکسید کربن تهیة عصاره 1- شیرین کننده 2- مراحل تهیة شربت ساده «اولیه» نحوة تهیة عصارة نهایی قسمت تخلیه جعبه ها بطری شوی فلومیکس Floo mix سیکل آمونیاک کربوکولر فیلر و تشتک زن کیس پکر Case packer دستگاه 300 , 500 سی سی (24 اسپاتی) دستگاه PET فصل سوم: کنترل کیفیت آزمایش بطری شوی آزمایشات میکروبی کنترل فرآیند تولید فصل چهارم: تمیرات و نگهداری مقدمه ای دررابطه با TPM TPM در شرکت زمزم
تعداد مشاهده:
2687
مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.DOC
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 35
حجم فایل:138
کیلوبایت
قیمت:
3,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
پرداخت و دریافت فایل
راهنمای استفاده:
مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی
محتوای فایل دانلودی:
در قالب فایل word و قابل ویرایش