بخشی از مقدمه: گوشت و فرآورده های آن یکی از منابع پرارزش پروتئینی در ارتباط با تغذیه بشر محسوب می گردد در کشور ما صنایع گوشت به ویژه در ده سال اخیر یکی از مهمترین و مسئله سازترین صنایع غذایی به شمار می آید. فرآورده های متنوع و گوناگونی که امروز از گوشتهای مختلف تهیه می گردند، بدون دانش فنی و اطلاعات کافی در زمینه گوشت و علوم وابسته به آن و همچنین تکنولوژی تهیه فرآورده های گوشی مسلما از کیفیت خوراکی و بهداشتی مناسبی برخوردار نخواهد بود. با پیشرفت جوامع و فعالیت زنان بیرون از منزل در کنار مردان و فقدان زمان کافی برای برآوردن بعضی از حاجات مانند خوراک در این زمینه صنایعی برای سهولت و سرعت در طبخ غذا بوجود آمدند که یکی از این صنایع صنعت گوشت می باشد. این صنعت با تغییرات بر روی گوشت و افزودن موادی مطبوع و دلچسب فرآورده هایی از آن بدست میاورد که مورد استفاده افراد قابل ملاحظه ای قرار می گیرد.
فهرست مطالب: مقدمه فصل اول آشنایی کلی با مکان کارآموزی - خلاصه اهم رویه های حسابداری شرکت - سیستم ها و کنترلهای شرکت - نگاهی به برنامه های آتی شرکت فصل دوم ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی کارآموز فصل سوم آزمون آموخته ها و نتایج و پیشنهادات فرم های پیشرفت کارآموزی - خلاصه اطلاعات کارآموزی - گزارش ماهیانه سرپرست کارآموز - گزارش خلاصه فعالیتهای هفتگی فرم پایان دوره کارآموزی
تعداد مشاهده:
609
مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.doc
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 44
حجم فایل:324
کیلوبایت
قیمت:
3,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
پرداخت و دریافت فایل
راهنمای استفاده:
مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته حسابداری
محتوای فایل دانلودی:
در قالب فایل word و قابل ویرایش