بخشی از مقدمه: آشامیدنیها به طور کلی مواد غذایی هستند که برطرف کننده نیازهای غذایی نیستند، بلکه از آنها برای رفع عطش و مقداری هم محرک هستند، مثل چای و قهوه در یک دسته بندی کلی نوشابهها به سه دسته تقسیم میشوند: 1. آشامیدنیهای غیرگازدار محرک 2. نوشابههای غیرالکلی 3. نوشابههای الکلی دسته اول شامل: قهوه، چای، آشامیدنیهای کاکائویی و شکلاتی دسته دوم: آبهای معدنی و چشمه، آب میوه، شربت و لیمونادها دسته سوم: آب جو و شراب آشامیدنیها از اهمیت زیادی در صنعت برخوردار هستند، چون حاوی بسیاری از مواد مغذی مثل ویتامینها هستند که تابع قوانین مربوط به مواد غذایی هستند و از سوی دیگر این فرآیندها در حجم زیادی به مصرف میرسند. یک نوشتابه سبک عمدتاً شامل آب، شکر، ترکیبات طعم دهنده یا آب میوه و سایرا فزودنیهاست. طعم و مزه محصول نهایی یکی از فاکتورهای بسیار مهم در تولید اینگونه نوشابههاسا که توسط تعادل بین اسیدیته، شیرینی، شفافیت، وجود طعم دهنده، عطر کوورت Tarbidity و تازگی محصول مشخص میشود.
فهرست مطالب: مقدمه تاریخچه و معرفی شرکت آب تصفیهخانه آب تانک گچگیرخانه خط تولید طرز تهیه نوشابه در ظروف PET 5/1 لیتری طرز تهیه نوشابه در ظروف PET 300 سیسی عصاره آزمایشات شیمیایی آزمایشات مربوطه به تصفیهخانه آب تصفیه فاضلاب ویژگی نوشابههای گازدار
تعداد مشاهده:
662
مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.rar
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 38
حجم فایل:759
کیلوبایت
قیمت:
3,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
پرداخت و دریافت فایل
راهنمای استفاده:
مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته های شیمی، صنایع شیمیایی و صنایع غذایی
محتوای فایل دانلودی:
در قالب فایل word و قابل ویرایش