پاورپوینت بررسی ارتباط بین گرایش به دولت الکترونیکی با چابکی سازمانی

پاورپوینت بررسی ارتباط بین گرایش به دولت الکترونیکی با چابکی سازمانی


توضیحات:
این فایل مربوط به دفاعیه یک پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مدیریت دولتی می باشد که حاوی 36 اسلاید است.

بخشی از متن:
جهان امروز با چالش هایی مواجه است که ناشی از دگرگونی حاصل از پیشرفت علم و صنعت و طرح نیازهای جدید سازمانی و اجتماعی است. یکی از مهم ترین آن، چالش های فراروی بخش عمومی در تولید کالاها و خدمات عمومی است (شریف زاده و قلی پور،94،1382). لازمه واکنش سریع و مؤثر به این تغییرات، دستیابی به چابکی سازمانی است.
یکی از گامهای اولیه حرکت به سمت چابکی در سازمانهای بخش عمومی، هدایت شهروندان از کانالهای دارای هزینه زیاد دسترسی به خدمات (مثل ادارات محلی یا فرمهای پستی) به سوی کانالهای کم هزینه (نظیر اینترنت، یا سیستمهای تلفنی) است.
با توجه به اهمیت چابکی سازمان و به کارگیری دولت الکترونیکی به عنوان ابزاری مهم در نیل به چابکی، این تحقیق به دنبال این مسأله است که چند و چون گرایش شرکت گاز استان تهران به دولت الکترونیکی به چه میزان منجر به چابک شدن این سازمان می گردد. سؤال اصلی این تحقیق بدین گونه است که آیا بین گرایش به دولت الکترونیکی با چابکی سازمان در شرکت گاز استان تهران ارتباط وجود دارد؟

فهرست مطالب:
بیان مساله
اهمیت و ضرورت تحقیق
اهداف تحقیق
فرضیه های تحقیق
قلمرو تحقیق
پیشینه تحقیق
روش شناسی تحقیق
مدل مفهومی تحقیق
جامعه آماری، نمونه آماری و روش نمونه گیری
روشهای آماری مورد استفاده برای تجزیه و تحلیل داده ها
روشهای جمع آوری اطلاعات
ابزار سنجش تحقیق
روش تجزیه و تحلیل داده ها
تجزیه و تحلیل داده ها
تحلیل آمار استنباطی
نتیجه گیری
پیشنهادها
پیشنهادهایی برای تحقیقات آینده
مشکلات و محدودیتهای فراروی محقق

تعداد مشاهده: 1609 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 36

حجم فایل:1,480 کیلوبایت

 قیمت: 5,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته مدیریت


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل پاورپوینت و قابل ویرایش

پایان نامه بررسی جو سازمانی در موسسات آموزش عالی دولتی و غیر انتفاعی

پایان نامه بررسی جو سازمانی در موسسات آموزش عالی دولتی و غیر انتفاعی


بیان مسأله:
دردنیای امروز، مؤسسات آموزش عالی به عنوان مراکزی برای پاسداری از دانش موجود و محیطی برای فعالیت های پژوهشی در نظر گرفته می شوند.از طریق این موسسات است که حقایق جدیدی که راهگشای حل مسائل انسان ها و جوامع بشری باشند،کشف می شود. از این رو تکلیف برقرارکردن الگوی سازمانی و چگونگی اداره کردن چنین موسساتی روشن است. در این میان، متغیرهایی نظیر فرهنگ سازمانی، جو سازمانی، الگوهای تصمیم گیری و مشارکت کارکنان در امور سازمان نقشی انکار ناپذیر را در پیشبرد اهداف سازمان دارا هستند.
تسلیمی (1384) در این خصوص اشاره می نماید که در عصر اطلاعات، مدیریت اثربخش و موفقیت آمیز سازمانها به توانمندی گردانندگان آنها در حل مسائل ساختار نیافته، شکار فرصتها، استفاده مدبرانه ازشایستگی های سازمان و کسب برتری رقابتی از طریق تصمیم گیری و اتخاذ تصمیمات صحیح بستگی دارد.کیفیت تصمیمات با تلفیق دانش،تخصص،مهارت و رویکرد افراد متعدد درگیر در فرایند تصمیم گیری و هم افزایی حاصل از آن بهبود می یابد.
تأثیر تصمیمات مشارکتی بر کارکرد سازمان‌ها تصمیم‌گیرندگان را مجاب نموده که نگاه ویژه‌ای به مشارکت‌ کارکنان در تصمیم‌گیری‌های سازمانی داشته باشند .از این‌روست که پرستون و پست  معتقدند که: انقلاب اول در علم مدیریت، انقلاب استبداد مدیران بود و انقلاب دوم، انقلاب جدایی مالکیت از مدیریت و انقلاب سوم که مهم‌ترین انقلاب در مدیریت است، انقلاب مشارکت در تصمیم‌گیری‌ها است (طولابی، 1381، 59).

فهرست مطالب:
1-1-) بیان مسأله
2-1) اهداف پژوهش
1-2-1) هدف اصلی پژوهش
2-2-1) اهداف فرعی
3-1) فرضیه ها وسؤالات پژوهش
1-3-1) فرضیه های پژوهش
2-3-1) سؤالات پژوهش
4-1) تعریف اصطلاحات
1-4-1) جو سازمانی
2-4-1) مشارکت
3-4-1) تصمیم گیری
4-4-1) مشارکت در تصمیم گیری
5-1) تعاریف عملیاتی
2) مبانی نظری پژوهش
1-2)  جو سازمانی
1-1-2) مفهوم جو سازمانی
2-1-2) تعاریف جو سازمانی
3-1-2) نظریه ها ومطالعات در زمینه جو سازمانی
1-3-1-2) جو سازمانی از نگاه تاجی یوری
2-3-1-2) جو سازمانی از منظر استرن  و استینهوف
3-3-1-2) جو سازمانی از نگاه هاجتس
4-3-1-2) جو سازمانی از نگاه هریسون
5-3-1-2) جو سازمانی از منظر هالپین و کرافت
1-5-3-1-2) انواع جو سازمانی طبق مدل هالپین و کرافت
6-3-1-2) مطالعات رنسیس لیکرت
4-1-2) رویکردهای جوّ سازمانی
1-4-1-2) رویکرد ساختاری
2-4-1-2) رویکرد ادراکی
3-4-1-2) رویکرد تعاملی
4-4-1-2) رویکرد فرهنگی
5-1-2) ابعاد جو سازمانی
6-1-2) شاخص‌های جوّ سالم سازمانی
7-1-2) بررسی ارتباط بین جو سازمانی با شاخص های سازمانی
1-7-1-2) ساختار سازمان و جو سازمانی
2-7-1-2) شاخصهای روابط انسانی و جو سازمانی
3-7-1-2) مدیران و جو سازمانی
4-7-1-2) انگیزش و جو سازمانی
5-7-1-2) رهبری و جو سازمانی
6-7-1-2) بهداشت روانی و جو سازمانی
7-7-1-2) عملکرد و جو سازمانی
8-1-2) جو سازمانی چگونه عمل می کند ؟
9-1-2) تفاوت جو سازمانی با فرهنگ سازمانی
10-1-2) مراحل بهبود جو سازمانی
2-2) مشارکت در تصمیم گیری
1-2-2) مفهوم مشارکت
2-2-2) فلسفه مشارکت
3-2-2) ریشه های مشارکت
4-2-2) فرایند مشارکت
5-2-2) شرایط مشارکت
6-2-2) برنامه های مشارکت
1-6-2-2) مدیریت مشورتی
2-6-2-2) مدیریت مردم سالاری
 3-6-2-2) حلقه های کیفیت
4-6-2-2) نظام پذیرش پیشنهادها
5-6-2-2) شوراهای مدیریتی
6-6-2-2) مردم سالاری سازمانی
7-6-2-2) طرح مالکیت کارکنان
7-2-2)  طرفداران مشارکت
8-2-2) منتقدین مشارکت
9-2-2) تصمیم‌گیری
10-2-2) الگوها و مدل‌های تصمیم‌گیری
1-10-2-2) الگوی تصمیم‌گیری عقلانی (کلاسیک)
2-10-2-2) الگوی تصمیم‌گیری رفتاری (اداری)
3-10-2-2) مدل باز تصمیم‌گیری
4-10-2-2) الگوی دیوان سالاری
5-10-2-2) الگوی سیاسی
6-10-2-2) الگوی فرایندی       
7-10-2-2) الگوی آشفته               
8-10-2-2) مدل استاندارد وروم ـ یتون (الگوی تصمیم‌گیری مشارکتی)
1-8-10-2-2) فواید تصمیم‌گیری مشارکتی
2-8-10-2-2) روش‌های تصمیم‌گیری مشارکتی
الف) تکنیک طوفان مغزی
ب) تکنیک گروه اسمی
ج) تکنیک دلفی
11-2-2) مشارکت در تصمیم‌گیری
12-2-2) درجات مشارکت در تصمیم گیری
13-2-2)  سطوح مشارکت در تصمیم گیری
14-2-2) اثرات مشارکت در تصمیم گیری
15-2-2) مدلهای فرآیند مشارکت
1-15-2-2) مدل عاطفی
2-15-2-2) مدل شناختی
3-15-2-2) مدلهای وابستگی
2-2) مرور پژوهش ‌های انجام شده
1-2-2) پژوهش‌های انجام شده در زمینه جو سازمانی
2-2-2) پژوهش‌های انجام شده داخلی در زمینه جو سازمانی
3-2-2) پژوهش‌های انجام شده خارجی در زمینه مشارکت در تصمیم گیری
4-2-2)پژوهش های داخلی انجام شده در زمینه مشارکت در تصمیم گیری
5-2-2) استنتاج کلی
6-2-2) الگوی نظری پژوهش
1-3) روش تحقیق
2-3) جامعه آماری
3-3) نمونه مورد مطالعه:(حجم نمونه و روش نمونه گیری)
4-3) ابزار تحقیق
الف)پرسشنامه توصیف جو سازمانی  OCDQ
ب )پرسشنامه میزان تمایل کارکنان به مشارکت در تصمیم گیری
5-3) پایایی و روایی  ابزار تحقیق
6-3) روش تجزیه و تحلیل داده‌ها
1-4). بررسی توصیفی و استنباطی یافته های پژوهش
2-4) توصیف یافته ها
3-4) فرضیه های پژوهش
1-3-4) فرضیه اول پژوهش
2-3-4) فرضیه دوم پژوهش
4-4) سؤالات پژوهش
1-4-4) سؤال پژوهش شماره 1
2-4-4) سؤال پژوهش شماره 2
3-4-4) سؤال پژوهش شماره 3
4-4-4) سؤال پژوهش شماره 4
5-4-4) سؤال پژوهش شماره 5
5). بحث و نتیجه گیری
1-5) فرضیه های پژوهش
1-1-5) فرضیه اول پژوهش
بحث و تفسیر
2-1-5) فرضیه دوم پژوهش
بحث و تفسیر
2-5) سؤالات پژوهش
1-2-5) سؤال پژوهش شماره 1
بحث و تفسیر
2-2-5) سؤال پژوهش شماره 2
بحث و تفسیر
3-2-5) سؤال پژوهش شماره 3
بحث و تفسیر
4-2-5) سؤال پژوهش شماره 4
بحث و تفسیر
5-2-5) سؤال پژوهش شماره 5
بحث و تفسیر
3-5) بحث و تفسیر پایانی
4-5) پیشنهادات
1-4-5) پیشنهادات برگرفته از یافته‌ای پژوهش.
2-4-5) پیشنهادات برای محققین دیگر.
5-5) محدودیت‌های پژوهش

تعداد مشاهده: 1282 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 119

حجم فایل:148 کیلوبایت

 قیمت: 9,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته مدیریت


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش

پلان ساختمان 3 طبقه، هر واحد 190 متر

پلان ساختمان 3 طبقه، هر واحد 190 متر


توضیحات:
دانلود پلان اتوکد ساختمان 3 طبقه، هر واحد 190 متر

تعداد مشاهده: 942 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: dwg

حجم فایل:90 کیلوبایت

 قیمت: 1,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته عمران و معماری

  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل اتوکد و قابل ویرایش


کتاب اصول تغذیه سالم

کتاب اصول تغذیه سالم


توضیحات:
هدف از تهیه این مجموعه ارائه‌ی اصول و مفاهیم به روز و عملی تغذیه بوده است. مطالب ارائه شده  ضمن تخصصی بودن بسیار ساده و قابل فهم برای اقشار مختلف است.
در ابتدا و در فصل اول به معرفی هرم غذایی و گروه های غذایی پرداخته ایم و شاخص توده بدنی (BMI) را که برای عیارسنجی سلامت وزنی لازم است، مورد بررسی قرار داده ایم.
در فصل دوم تغذیه را از نگاه اندیشمندان ایرانی و مسلمان بررسی کرده و به معرفی انواع مزاج، مواد غذایی و مصلحات آنها پرداخته ایم. (مطالب این فصل بسیار جالب و کاربردی می باشد)
در فصل سوم و آخر بر اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان که برای مسلمانان اهمیت ویژه ای دارد تاکید نموده ایم و مواردی را که گروه های مختلف سنی، زنان باردار، بیماران، ورزشکاران و سایر افراد باید در ایام روزه داری رعایت کنند را به تفضیل بیان کرده ایم.
مجموعه حاضر را به جرات می توان یکی از کامل‌ترین و بروزترین مجموعه ها در زمینه تغذیه برشمرد.
دوستان عزیز توجه داشته باشید که قیمت این محصول از یک فست فود هم کمتر می باشد ولی ارزش آن برابر است با سلامتی بیشتر و عمری طولانی تر که می توانید برای خود و عزیزانتان به ارمغان بیاورید.

تعداد مشاهده: 479 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pdf

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 91

حجم فایل:4,180 کیلوبایت

 قیمت: 4,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده عمومی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل PDF

  • گالری تصاویر :
    تغذیه سالم را قورت بده!

گزارش کارآموزی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج

گزارش کارآموزی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج


بخشی از متن:
همزمان با تاسیس موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر در سال 1339 تحقیقات مربوط به محصولات سیب زمینی و پیاز نیز بر مبنای یک برنامه مدون ابتدا برای شناخت ارقام بومی و محلی و سلکسیون و خالص سازی آن‌ها شروع و سپس با ورود ژرم پلاسم های جدید سیب زمینی و پیاز و سایر محصولات سبزی و صیفی برنامه شناخت ارقام مناسب جدید و سازگار خارجی از طریق روش های علمی و آزمایشات مقایسه ارقام و تعیین نیازهای زراعی ارقام، تولید بذر مادری و توزیع بذر گواهی شده در قالب برنامه بررسی‌های باغبانی پی ریزی گردید. از سال 1358 بخش تحقیقات سبزی و صیفی به طور مستقل فعالیت‌های خود را تحت مدیریت و موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر ادامه داد. در سال 1376 براساس تصمیمات متخذه در شورای عالی سیاستگذاری سازمان تات تحقیقات سبزی و صیفی به مرکز تحقیقاتی ورامین منتقل گردید و فعالیت های تحققاتی محصولات سیب زمینی، پیاز و حبوبات ابی تحت عنوان بخش تحقیقات سیب زمینی و پیاز در کرج فعالیت خود را شروع نمود. فعالیت های تحقیقاتی این محصولات قبل از انقلاب اسلامی علاوه بر کرج در چندین ایستگاه تحقیقاتی توسط 20 کارشناس انجام می گردید و در حال حاضر مسئولیت اجرای طرح های تحقیقاتی و برنامه تولید بذر کشور بر عهده 36 نفر کارشناس و عضو هیأت علمی می باشد. این بخش از دیرباز با مرکز بین المللی سیب زمین (CIP) در زمینه آموزش و تبادل ژرم پلاسم ارتباط داشته است. مهمترین اولویت ها و برنامه های تحقیقاتی محصولات این بخش به تفکیک ارائه می‌گردد.

فهرست مطالب:
تاریخچه
بخش تحقیقات سیب زمینی و پیاز
قسمت اول: سیب زمینی
مقدمه
طبقه بندی
گیاه شناسی
گلدهی در سیب زمینی
طبقه بندی و مراکز پراکنش سیب زمینی
عادت رشد
سیستم تولید بذر گواهی شده  در کانادا
آبیاری
نیازهای غذایی سیب زمینی
زمان برداشت
فیزیولوژی پس از برداشت
گواهی بذور سیب زمینی
هدفهای اصلاحی سیب زمینی
طرح در حال اجرا در مؤسسه بررسی سیب زمینی
عنوان
قسمت دوم: پیاز
پیشینه
رده بندی گیاهی
ترکیب پیاز
بو و طعم پیاز
ارقام پیاز
سطح زیر کشت
تولید
عملکرد
فرایند تولید
انبار کردن
طرح های در حال اجراء در مؤسسه بر روی پیاز
منابع و مأخذ

تعداد مشاهده: 558 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 180

حجم فایل:117 کیلوبایت

 قیمت: 4,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته کشاورزی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش